Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Göztepe Beşiktaş Penaltı Pozisyonu / Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde VAR pozisyonu! Penaltı kararı

Göztepe Beşiktaş Penaltı Pozisyonu / Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde VAR pozisyonu! Penaltı kararı. Ancak var'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen fırat aydınus, topun reis'in eline değdiğini tespit etti ve penaltı kararı verdi. Dakikasında beşiktaş kalesinde ciddi bir pozisyon meydana geldi. Dilmen, ricardo quaresma'nın yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Beşiktaş maça iyi başlarken, 20. Göztepe atağında, poko'nun aktardığı topla yasin öztekin'in buluşmasına izin vermeyen beşiktaşlı futbolcular pozisyonu uzaklaştırdı.

Pozisyonu tekrar izleyen aydınus, reis'in topa elle müdahale ettiğine kanaat getirip penaltı stat: Ünlü yorumcu rıdvan dilmen, süper lig'in 21. Hakem fırat aydınus, pozisyonu var'dan izlerken penaltı kararını verdi. Oyuncunun eliyle ceza sahasında oynadığı pozisyonunu, var sisteminde izleyerek, penaltı atışına karar verdi. Ancak var'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen fırat aydınus, topun reis'in eline değdiğini tespit etti ve penaltı kararı verdi.

Penaltı kararıyla çılgına dönen Fatih Terim, üstündeki ceketi kulübeye fırlattı - Son Dakika Spor
Penaltı kararıyla çılgına dönen Fatih Terim, üstündeki ceketi kulübeye fırlattı - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Bu anda galatasaray, resmi twitter hesabından penaltı mesajı attı. Beşiktaş, göztepe deplasmanında sahadan ummadığı bir yenilgiyle ayrıldı. Pozisyon 8' göztepe etkili geldi. Beşiktaş'ta göztepe maçında kazanılan penaltıda oğuzhan özyakup, topu filelerle buluşturamazken. Ucuz penaltı, eyyam falan yok pozisyonda.net penaltı. Haftasında alanyaspor sahasında beşiktaş 'ı ağırladı. Beşiktaş'ın kullandığı korner atışında göztepe'den wallace reis, topa eliyle müdahalede bulundu. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti.

Daha sonra pozisyonu kendisi izleyen cüneyt çakır, beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi.

Bu sonucun ardından beşiktaş 15 puanda kalırken, göztepe de 15 puana yükseldi. Göztepe cephesi penaltı beklerken yorumcular hakemin yanlış karar. Gol göztepe'nin iştahını arttırırken beşiktaş gereken reaksiyonu gösteremedi. Topu elle oynadı, var'dan fırat aydınus'a uyarı geldi!tecrübeli hakem pozisyonu inceledi ve penaltı noktasını gösterdi. Dilmen, göztepe'nin pozisyonu hiç tartışmasız penaltı. Göztepe'nin penaltı pozisyonu için hakem olmana bile gerek yok. Daha sonra pozisyonu kendisi izleyen cüneyt çakır, beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi. Dakikasında beşiktaş kalesinde ciddi bir pozisyon meydana geldi. Ancak var'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen fırat aydınus, topun reis'in eline değdiğini tespit etti ve penaltı kararı verdi. Göztepe beşiktaş beto penaltı kurtardı.tribün çekim. Göztepe oyuncuları penaltı atışı öncesi bir süre aralarında konuştu. Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem fırat aydınus, pozisyonu var'dan izlerken penaltı kararını verdi.

19' göztepe kalecisi beto, oğuzhan'ın penaltısını kurtardı. Gol göztepe'nin iştahını arttırırken beşiktaş gereken reaksiyonu gösteremedi. Fırat aydınus, var sisteminde bu pozisyonu inceledi ve elle oynama kararı verdi. Hami i̇smail 1.418 views2 year ago. Pozisyonda topun reis'in eline değdiğini tespit eden fırat aydınus, penaltı kararı verdi.

Eren Derdiyok ve Necip Uysal'ın VAR pozisyonu! Penaltı tartışmaları
Eren Derdiyok ve Necip Uysal'ın VAR pozisyonu! Penaltı tartışmaları from www.futbolarena.com
Dilmen, göztepe'nin pozisyonu hiç tartışmasız penaltı. Daha sonra pozisyonu kendisi izleyen cüneyt çakır, beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi. Göztepe cephesi penaltı beklerken yorumcular hakemin yanlış karar. Penaltıyı fırat aydunus'un süzememesi normal.var hakemleri doğru şekilde işlettiler pozisyonu. .müdahalesinin ardından halil yerde kalırken, orta hakem ali şansalan pozisyonun devamında ersin'e faul yapıldığını belirterek topu beşiktaş'a verdi. Oyuncunun eliyle ceza sahasında oynadığı pozisyonunu, var sisteminde izleyerek, penaltı atışına karar verdi. Spor toto süper lig'in son haftasında beşiktaş göztepe ile karşılaştı. Göztepe ise penaltı bekledi ama sonuç alamadı.

Göztepe beşiktaş beto penaltı kurtardı.tribün çekim.

Haftasında alanyaspor sahasında beşiktaş 'ı ağırladı. Hami i̇smail 1.418 views2 year ago. Pozisyonu tekrar izleyen aydınus, reis'in topa elle müdahale ettiğine kanaat getirip penaltı stat: Beşiktaş'ta göztepe maçında kazanılan penaltıda oğuzhan özyakup, topu filelerle buluşturamazken. Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Pozisyon 8' göztepe etkili geldi. 02 mayıs pazar 16:00 fraport tav antalyaspor : Haftasında beşiktaş sahasında göztepe 'yi ağırladı. Topu elle oynadı, var'dan fırat aydınus'a uyarı geldi!tecrübeli hakem pozisyonu inceledi ve penaltı noktasını gösterdi. Hakem fırat aydınus, pozisyonu var'dan izlerken penaltı kararını verdi. Dilmen, göztepe'nin pozisyonu hiç tartışmasız penaltı. Göztepe beşiktaş beto penaltı kurtardı.tribün çekim. Daha sonra pozisyonu kendisi izleyen cüneyt çakır, beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi.

Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Daha sonra pozisyonu kendisi izleyen cüneyt çakır, beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi. Bu anda galatasaray, resmi twitter hesabından penaltı mesajı attı. Beşiktaş, göztepe deplasmanında sahadan ummadığı bir yenilgiyle ayrıldı. Göztepe oyuncuları penaltı atışı öncesi bir süre aralarında konuştu.

Ali Koçu çileden çıkaran penaltı pozisyonu - Internet Haber
Ali Koçu çileden çıkaran penaltı pozisyonu - Internet Haber from i.internethaber.com
Bu sonucun ardından beşiktaş 15 puanda kalırken, göztepe de 15 puana yükseldi. Beşiktaş maça iyi başlarken, 20. Pozisyon 8' göztepe etkili geldi. Göztepe'nin penaltı pozisyonu için hakem olmana bile gerek yok. Pozisyonda topun reis'in eline değdiğini tespit eden fırat aydınus, penaltı kararı verdi. Spor toto süper lig'in son haftasında beşiktaş göztepe ile karşılaştı. Hami i̇smail 1.418 views2 year ago. Beşiktaş'ın kullandığı korner atışında göztepe'den wallace reis, topa eliyle müdahalede bulundu.

Göztepe cephesi penaltı beklerken yorumcular hakemin yanlış karar.

Göztepe'nin penaltı pozisyonu için hakem olmana bile gerek yok. Beşiktaş, göztepe deplasmanında sahadan ummadığı bir yenilgiyle ayrıldı. Hami i̇smail 1.418 views2 year ago. Beşiktaş maça iyi başlarken, 20. Ucuz penaltı, eyyam falan yok pozisyonda.net penaltı. Oyuncunun eliyle ceza sahasında oynadığı pozisyonunu, var sisteminde izleyerek, penaltı atışına karar verdi. 02 mayıs pazar 16:00 fraport tav antalyaspor : Göztepe ise penaltı bekledi ama sonuç alamadı. Pozisyonu tekrar izleyen aydınus, reis'in topa elle müdahale ettiğine kanaat getirip penaltı stat: Göztepe atağında, poko'nun aktardığı topla yasin öztekin'in buluşmasına izin vermeyen beşiktaşlı futbolcular pozisyonu uzaklaştırdı. Beşiktaş'ta göztepe maçında kazanılan penaltıda oğuzhan özyakup, topu filelerle buluşturamazken. Bu anda galatasaray, resmi twitter hesabından penaltı mesajı attı. Dakikasında beşiktaş kalesinde ciddi bir pozisyon meydana geldi.

Haftasında alanyaspor sahasında beşiktaş 'ı ağırladı göztepe - beşiktaş. Ünlü yorumcu rıdvan dilmen, süper lig'in 21.

Post a Comment for "Göztepe Beşiktaş Penaltı Pozisyonu / Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde VAR pozisyonu! Penaltı kararı"